Reactie plaatsen

Reacties

Peter de Zoom
5 maanden geleden

Zeer handig. Ik gebruik hem nu alweer een lange tijd, en wil niet meer zonder! Echt een aanrader. Voor mij een dikke 10!

HENNY HUISMAN
7 maanden geleden

HALLO KEMUEL VAN PACK-BAG,

JOUW UITVINDING,DE PACK-BAG IS INDERDAAD HEEL HANDIG, IK GEBRUIK HEM GRAAG! HENNY HUISMAN

Braam
een jaar geleden

Als je 2 handjes tekort komt is dit de ideale oplossing. Mijn 1e pack bag had ik gekocht bij de Gamma. Deze is na jaren versleten en op talloze plekken getapet met ducktape. Kon bij de Gamma niet meer terecht. Nu dan een nieuwe, ben er érg blij mee. Een aanwinst.

Arno Zijlmans
een jaar geleden

Ik heb de Pack-bag gebruikt bij het doen van de boodschappen en het is erg handig in gebruik. De Boodschappen tas die ik normaal opvouw klappen altijd dicht. En bleef nu mooi open en rechtop staan. Echt een aanrader en zijn geld waard. De grotere versie nog niet gebruikt in de vuilniszak. Had de tuin al aan kant voor ik de grotere Pack-bag ontvangen had. Maar weet nu al wat een gemak dit gaat geven. Echt een super goede uitvinding. In éen woord GEWELDIG!

Klaas de Vries
een jaar geleden

Wat een uniek product de Pack-Bag. Ik liep altijd te tobben als ik een vuilniszak moest vullen. Ik had altijd iemand bij me. Nu kan ik hetzelfde werk alleen doen. Een woord "GEWELDING"!!

Kees de kitter
2 jaar geleden

Ik ben kitter van beroep. En heb de Pack-Bag altijd bij me. Ik gebruik hem echt overal. En al mijn klanten vinden het ook een geweldig idee. Voor mij echt een dikke 10

Hanny Leers
2 jaar geleden

Ik heb hem jaren gehad. Mijne is helaas pas kapot gegaan omdat mijn zoon er overheen was gereden met zijn scooter. Maar wat een super idee. Hoop dat ik ook in aanmerking kom voor de prijs..haha. Maar echt een aanrader. En als ik niet win koop ik er alsnog eentje. groetjes Hanny

Klaas de Roode
2 jaar geleden

Ik gebruik hem in de bouw. Nooit meer iemand anders nodig om mijn zakken te vullen. Kan alles alleen doen met de Pack-Bag. En dat Rob Verlinden ook zo enthousiast was zeg al genoeg. Hij doet niets anders als heel de dag zakken vullen met bladeren. Echt super!!

Sam
2 jaar geleden

Ik heb hem een paar weken geleden aangeschaft bij de Pontmeyer. Ik gebruik hem voor mijn kattebak schoon te maken. Zo ontzettend makkelijk. Ik zou tegen iedereen willen zeggen dat ze er een moeten kopen. Wil nooit meer zonder.

Petra Boogerds
2 jaar geleden

Gebruik hem voor mijn konijnen. Nog nooit zo makkelijk vuilniszakken gevuld met oud stro en zaagsel. Echt super product.

The Netherlands - Tel +31 (0)62711 2505

www.pack-bag.eu